Zoeken


Zo heeft de gemeente Berg en Dal gestemd over het Oekraïne referendum PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 07 april 2016 07:01

Berg en Dal – In de gemeente Berg en Dal zijn totaal 9334 (33.6) stemmen geteld bij  het  referendum over Oekraïne, 5311 stemmers  (57.7%) waren tegen, 3807 (41.4%) .waren voor, 137 (1.5%)  waren ongeldig en ( 0.9%) waren blanco.

In Ooij, Erlecom en Persingen hadden 732 van  2039 stemgerechtigde de moeite genomen om te gaan stemmen, met slechts een verschil van 66 stemmen waren ook hier de tegen standers in de meerderheid.


 

Flits

Zondag 28 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now Theo Gosselink te gast. Theo is oprichter van de Scootie Angels. Het is een clubje van scootmobiel rijders. Regelmatig rijden zij gezamenlijk mooie routes in de omgeving. De gezelligheid staat voorop, dus wordt er af en toe onderweg een terrasje gepakt. Maar onderweg ondervindt men regelmatig obstakels b.v door slecht onderhoud van paden en trottoirs.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting