Zoeken


Feestelijke opening COPD-cafe in Groesbeek PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 15 april 2019 20:06

GROESBEEK – Maandagmiddag 15 april was de éérste feestelijke bijeenkomst van het COPD-cafe in de Mallemolen. Hoewel er op meer belangstelling was gerekend, konden zij die er wel waren ruimschoots met elkaar en de deskundigen in gesprek over de problemen die COPD met zich meebrengt. Ook Welzijn en volksgezondheid wethouder Irma van de Scheur van de gemeente Berg en Dal was hierbij aanwezig. Het doel van het COPD-café is, er even gezellig tussenuit te zijn, het kan ook fijn zijn om eens met lotgenoten te praten en te horen hoe zij omgaan met de lastige dingen in het dagelijkse leven, waar je eerder niet bij stil stond, of samen te praten over waar je plezier aan kunt beleven.

Meedoen aan activiteiten, een keer erop uit gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend en soms zelfs bijna onmogelijk. Voor de mensen met COPD die er toch een keer uit willen is er nu het COPD-café. Het COPD-café wordt georganiseerd door Fortewelzijn samen met fysiotherapeuten en een beweegcoach. Zij zullen indien mogelijk ook aanwezig zijn en kunnen bijvoorbeeld vragen beantwoorden.

De 2 volgende data zijn op 20 mei en 17 juni. Ook van 15.00 tot 17.00 uur. Voor iets extra’s dat leuk, interessant en/of gezellig is gezorgd. Wilt u komen en hebt u geen vervoer, òf wilt u komen en kunt u nog iemand mee nemen die geen vervoer heeft? Laat het ons a.u.b. weten door te bellen of mailen naar Forte Welzijn: (085) 040 60 66 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Foto’s: © Bert Roodbeen.    of op


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!