Zoeken


Kavel oplevering Ooijsegraaf - Rietlanden Ooij PDF Afdrukken E-mailadres

OOIJ - Woensdagmiddag 3 april werden de eerste kavels aan de Ooijsegraaf opgeleverd van de 16 woningen die er op de kavels gebouwd worden. Doormevrouw de Swart eigenaar van kavel nr. 2 met toekomstig huisnummer 36 aan de Rietlanden werd symbolisch samen met wethouder Nelson Verheul de eerste laag gemetseld.

De gasten werden welkom geheten door een bouwvakker op stelten. Door Stefan van Duijnhoven directeur wonen van de KLOKgroep werd de geschiedenis van dit bouw project toegelicht, er ondanks de financiële recessie er samen met aannemersbedrijf Staal uit Groesbeek en woningvereniging Oosterpoort een prachtig wijk tot stand komt, waar het fijn wonen is, dit werd nog door wethouder Verheul van de gemeente Berg en Dal en Eugène Janssen, directeur van Oosterpoort bevestig. Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!