Zoeken


Kavel oplevering Ooijsegraaf - Rietlanden Ooij PDF Afdrukken E-mailadres

OOIJ - Woensdagmiddag 3 april werden de eerste kavels aan de Ooijsegraaf opgeleverd van de 16 woningen die er op de kavels gebouwd worden. Doormevrouw de Swart eigenaar van kavel nr. 2 met toekomstig huisnummer 36 aan de Rietlanden werd symbolisch samen met wethouder Nelson Verheul de eerste laag gemetseld.

De gasten werden welkom geheten door een bouwvakker op stelten. Door Stefan van Duijnhoven directeur wonen van de KLOKgroep werd de geschiedenis van dit bouw project toegelicht, er ondanks de financiële recessie er samen met aannemersbedrijf Staal uit Groesbeek en woningvereniging Oosterpoort een prachtig wijk tot stand komt, waar het fijn wonen is, dit werd nog door wethouder Verheul van de gemeente Berg en Dal en Eugène Janssen, directeur van Oosterpoort bevestig. Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE