Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Reanimatie/ AED bij AH-supermarkt in Millingen
dinsdag 08 november 2016 00:56

Millingen a/d Rijn - De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn/Kekerdom organiseerde zaterdag 5 november een inloopdag bij de AH-supermarkt in Millingen aan de Heerbaan.

Het thema van deze gratis inloopdag was Reanimatie/ AED.
Deze voorlichting/informatiedag van de EHBO-vereniging werd redelijk bezocht en vond plaats in de winkelruimte, links bij de ingang van de AH-supermarkt.
Vanwege een jaarlijkse actie was ook de Voedselbank Millingen met een kraam aanwezig in de winkel. Bovendien was Johan van de Hatert, de supermarkteigenaar, jarig en werd die dag 50 jaar. Johan, van harte gefeliciteerd..!
Foto’s: © Hans Driessen.....

Lees meer...
 
Pronkzitting C.V. De Polderschuupers Kekerdom.
maandag 07 november 2016 21:57

Kekerdom – Door CV De Polderschuupers werd in zaal UNA zaterdag 5 november de eerste pronkzitting in de gemeente Berg en Dal gehouden waarin afscheid werd genomen van Prins Charly. Henk Kummeling werd het Lid van Verdienste” en vrijwilliger van het jaar werd de vader van de prins Henk Tap.

Foto’s: © Gerard Walvoort

 


 
Alyssa van Summeren PUPIL van de Week
maandag 07 november 2016 16:11

Millingen a/d Rijn - Zondagmiddag 6 november speelde SC Millingen 1 op Sportpark De Hove de thuiswedstrijd tegen SCH uit Nijmegen, uitslag 1 - 0 De pupil van de week was ALYSSA VAN SUMMEREN, 9 jaar. Ze is het zusje van Gijs (13 jaar) en zus van Noortje. Alyssa is spits in het pupillenteam JO11-4. Haar favoriete speler is Lionel Messi van FC Barcelona, ook haar favoriete club. Het puillenteam van Alyssa, JO11-4, was Team van de Week en de mascotte van SC Millingen, Hovy, was ook aanwezig. JAC SC Millingen. Foto’s: ©Hans Driessen.


 
Sam van der Velden Man of the Match.
maandag 07 november 2016 00:48

Millingen a/d Rijn - In een wedstrijd, die lang op een 0-0 gelijkspel leek af te gaan, werd 10 minuten  voor tijd een kopbal heerlijk binnen gekopt door Sam van der Velden. Het deskundige panel van vandaag bestond uit Rob Menting, Martin Nuy en Wim Makaay. Zij besloten dan ook, dat de Matchwinnaar van vanmiddag tevens Man of the Match zou zijn. Wij feliciteren Sam en de spelers met dit mooie resultaat tegen SCH en wensen ze veel succes toe komende zondag uit tegen Vianen Vooruit. De Club van 200.


Foto: © Hans Driessen.


 

 
SC MILLINGEN - SCH 1 - 0
zondag 06 november 2016 22:55

Millingen a/d Rijn - SC Millingen speelde vandaag in de uitshirts, omdat SCH de uitshirts niet bij zich had. De tas met spullen van de blauwe jungskes stond bij de materiaalman thuis, maar die was een weekendje weg. 3 punten voor de thuisclub, maar daar zag het lang niet naar uit. Millingen zag Wouter de Wijse al vroeg in de wedstrijd uitvallen maar invaller Rick Wolsing speelde als zijn vervanger een puike partij. Hij hield de geslepen Celik goed in bedwang. De gevaarlijkste man bij de bezoekers was nu Idi Duraku, die Jeroen Sanders keer op keer op de proef stelde. SC Millingen trakteerde het publiek op talloze voorzetten, maar die leverden geen van allen rendement op. De grootste kans op een doelpunt was voor Twan Arnts. Hij passeerde SCH keeper van Ojik en liet het net trillen. Helaas bleek, dat het zijnet te zijn.! Joey Wijnhoven had vlak voor rust geen geluk met 2 prima mogelijkheden, die allebei rakelings over de kruising verdwenen...

Tekst: Hein van de Wal.  Foto’s: © Hans Driessen

Lees meer...
 
Maikel Tap (de Crosser) nieuwe Prins CV Polderschuupers Kekerdom
zondag 06 november 2016 20:56

Kekerdom - Met Maikel Tap (de Crosser) als carnavalsprins kan de CV De Polderschuupers.zich beroepen dat zij de eerste vereniging zijn binnen de gemeente Berg en Dal die een nieuwe carnavalsprins kunnen presenteren, dit deden zij zondagmiddag 6 november tijdens de prinsenreceptie in zaal UNA, waar diverse particulieren, verenigen, waaronder bijna alle CV verenigingen uit het Hoog en Laag, stichting HeLaHo de nieuwe prins feliciteren, wethouders Silvia Fleuren en Alex Westenend waren namens de gemeente aanwezig.Prins Maikel de Crosser was de dag ervoor tijdens de pronkzitting geïnstalleerd als nieuwe prins voor het komend seizoen, hij volgt hiermee prins Charly op. Zijn vriendin Claudia vormt samen met Lynn de pages. Ook werd de fotolijst van de vorige prins Charly aan de galerij toegevoegd.

Foto’s: © Bert Roodbeen .


 
Succesvol optreden Zanggroep De Kèls in de Mallemolen
zondag 06 november 2016 11:36

Groesbeek – In een overvolle Mallemolen traden zaterdagavond 5 november de Groesbeekse Zanggroep De Kèls op, deze vriendenclub uit 2007 bestaat inclusief de muziekaal leider Louis van de Waarsenburg uit 24 leden, het  gastoptreden werd verzorgd door zangeres Marie Christien Verstraten uit Volkel. Fanfare Wilhelmina uit Groesbeek verleende ook haar medewerking aan deze avond. Volgend jaar vieren De Kèls het 10 jarig bestaan. DJ Hans zorgde in de foyer na afloop voor de stemming waar het nog lang gezellig bleef.

Foto’s: © Bert Roodbeen. .


 
<< Start < Vorige 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Volgende > Einde >>

Flits

Tentoonstelling in huismuseum De kleineheiligegeest verlengt

GROESBEEK - Tentoonstelling in huismuseum De Kleineheiligegeest in Groesbeek verlengt tot 2 februari. Van Ruysdaelweg 37  6562 XD Groesbeek. Voor een bezoek even bellen op 024-6636755. www.dekleineheiligegeest.nl


 
De Rookvrije generatie

GROESBEEK - Om kinderen te beschermen tegen sigarettenrook wil een meerderheid (52%, 2017) van de Nederlanders zich inzetten om plekken waar veel kinderen komen rookvrij te maken. Dat blijkt uit

Lees meer...
 
KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE