Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
KBO Beek Bloemschikken
donderdag 06 april 2017 20:31

BEEK - Woensdagavond  5 april was het weer de bloemschik avond voor de leden van de KBO Beek in hotel `t Spijker.  Er was weer sprake van een goede opkomst en de dames van Semper Florens hadden voor de Paastafel iets bijzonders in gedachte voor onze leden. De uitwerking was uniek, zoals u op de foto`s van onze huisfotograaf René Hendriks kunt zien, de dames hebben zich kunnen uitleven met al de materialen die waren meegebracht door de docenten Meriam en Fréderiek. De leden werden ontvangen met een kopje koffie of thee en tijdens de werkzaamheden werd er nog een consumptie aangeboden, het was weer een avond de KBO Beek waardig. Ook u kunt een gezellige en leerzame avond meemaken, voor 20 euro per kalender jaar hoort u bij de seniorenvereniging van Beek.

Welkom. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek.

Foto’s: © René Hendriks


 
Pijlen moeten duidelijkheid geven op de Van Randwijckweg
woensdag 05 april 2017 23:19

BEEK – Pijen moeten duidelijkheid geven voor de fietsers op de Van Randwijckweg

dinsdagmorgen 4 april zijn op de fietsrijstrook en bij de oversteek naar de Hogeweg pijlen geplaatst de onduidelijkheid die er na de reconstructie was ontstaan weg te nemen. Alleen fietsers die nu op de Van Randwijckweg ter hoogte van de Hogeweg rechtdoor willen, moeten oversteken (wat niet iedereen doet) naar de linkerzijde en via het voetpad met de fiets aan de hand een honderd meter lopen voordat zij e.v. naar de Westerbergweg of nieuwe Holleweg kunnen, of de Holleweg toch omhoog fietsen, want dat stuk is alleen nog voor voetgangers verboden.                                                          Foto: © Bert Roodbeen.


 
Brand verwoest restaurant De Put in Berg en Dal
woensdag 05 april 2017 20:40

BERG EN DAL - Restaurant "De Put" aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal is woensdagmiddag 5 april totaal uitgebrand. Foto © Bert Roodbeen Zie video Marcel Vink.


 
Nieuw gemeentelijk Koningsschiet- toernooi in Gemeente Berg en Dal
dinsdag 04 april 2017 23:18

BEEK - Maandagavond 4 april vond in het Kulturhus de ondertekening plaats van het huishoudelijk reglement voor het gemeente Koningschieten voor de gemeente Berg en Dal. Door Samenwerking van een 7 tal schutterijen zal om de twee jaar zal dit evenement bij toerbeurt worden georganiseerd door een Berg en Dalse schutterij. Met dank aan de commissie die samen met burgemeester Slinkman er voor heeft gezorgd dat in april 2018 in Leuth dit eerste Koningstoernooi van start kan gaan..


 
Informatiecentrum Nederlands Cultuurlandschap heropend als Landschapmuseum
dinsdag 04 april 2017 22:31

 

BEEK -  Zondag 2 april jl. is het Informatiecentrum Nederlands Cultuurlandschap in Beek-Ubbergen heropend onder een nieuwe naam: Landschapmuseum. De toegang is voortaan voor iedereen gratis.

Het binnengedeelte van het Landschapmuseum van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap  (VNC) heeft een opfrisbeurt gehad. De stijl is moderner geworden en de teksten en foto’s zijn vervangen om de huidige staat van het Nederlandse landschap en de verdiensten van de VNC te verbeelden. Ook het buitengedeelte is weer geopend: de kenmerkende miniatuurlandschappen, ontmoeting met de das en de wandelroute langs het demonstratiegebied Palland op de Duivelsberg....

Lees meer...
 
Gelders Kampioenschap Vendelen Indoor 2017
maandag 03 april 2017 07:08

MILLINGEN A/D RIJN – Veel vlagvertoon was er zondag 2 april in sporthal De Duffelt, na de officiële opening om 09.00 uur verzorgde hierna enkele oud vendeliers van OEV samen met de majorettes de openingsshow.Vanaf 09.30 uur tot 16.20 uur bonden de 33 Gelderse schuttersgilden en schutterijen de strijd aan voor het Gelderse Kampioenschappen Vendelen- Indoor. Een door Schuttersgenootschap O.E.V Milling a/d Rijn prima georganiseerd kampioenschap. Van de gemeente Berg en Dal waren ook Burgemeester Mark Slinkman (Lid van de Gilderaad van de Federatie van Gelderse Schutterijen en schuttersgilden "St Hubertus") en wethouder Erik Weijers aanwezig.
In de pauze w
erd een optreden verzorgd door jeugd Bicycle Team van Juliana en de minimajorettes van OEV.

klik voor vergroting 

. Foto’s © Bert Roodbeen.             Ochtend programma Prijsuitreiking  


 
Aanhanger voor tractor onderhoudsploeg Sportclub Millingen
zaterdag 01 april 2017 19:04


Klik op foto's

 

MILLINGEN A/D RIJN - Elke vrijdag wordt door een groep trouwe leden op vrijwillige basis onderhoud uitgevoerd op allerlei gebied op Sportpark De Hove.
Sinds enige tijd is deze onderhoudsploeg op zoek naar een aanhanger voor achter de tractor. Afgelopen maand bleek er een tweedehandse aanhanger in zeer goede staat te koop te staan in Groesbeek. FC De Hove handelde snel, reserveerde deze aanhanger en vrijdag 31 maart 2017 werd de aanhanger geleverd op het Sportpark. De Vrijdagploeg was aangenaam verrast want met deze aanhanger kan veel werk verricht worden. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan.
De aanhanger is 3-zijdg kiepbaar en wordt hydraulisch aangedreven door de tractor. De Vrijdagploeg is FC De Hove zeer dankbaar voor deze aanschaf en hopen er lang plezier aan te mogen beleven. De Vrijdagploeg. Foto Sportclub Millingen,


 

 
<< Start < Vorige 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Volgende > Einde >>

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE