Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
WhatsApp Buurtpreventie nu ook in Millingen aan de Rijn
woensdag 18 januari 2017 16:01

Millingen a/d Rijn – Woensdagmorgen 18 januari heeft burgemeester Slinkman samen met inwoners Dorien Makaaij, Iris Daals, Peter Strikkeling en Wim Sneijders het eerste .WhatsApp Buurtpreventiebord in het dorp onthuld. Dit werd gedaan aan De Heerbaan bij de grens met Duitsland. Er zijn nu voldoende BuurtWhatsApp-groepen actief verdeeld over 13 wijken met 17 beheerders en 800-850 leden.

Bij alle toegangswegen van het dorps komt een waarschuwingsbord met de tekst “Attentie WhatsApp Buurtpreventie”.

Foto’s: © bert Roodbeen

Lees meer...
 
Zilveren Waalbrugspeld voor Wil van den Broek
dinsdag 17 januari 2017 23:06
Nijmegen - Burgemeester Bruls reikte vanavond voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Koprol "In de Oude Werkplaats" aan de Tweede Oude de Heselaan de Zilveren Waalbrugspeld uit aan de heer Van den Broek.
De heer W.J.G.M. (Wil) van den Broek (76) werd voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als voorzitter, bestuurslid en vrijwilliger van de Stichting Koprol......
Lees meer...
 
Schlagerfestival in Millingen a/d Rijn
maandag 16 januari 2017 18:56

Millingen a/d Rijn - Carnavalsvereniging de Deurdouwers uit Millingen, organiseerde vrijdag 13 januari het Schlagerfestival 2017 met leuke optredens van groepen uit Millingen en Groesbeek. De winnaars van deze avond waren de Verrapzakte Boys met “Je ziet ze vliegen”. Er was ook een optreden van Prins Ummenie d’n 57ste en Henk Kievits. Het gastoptreden van Alfred Arts bracht de zaal op feeststemming. .

Foto's: © Peter Hendriks.

 


 
Hein Beltman prins bij De Berggeiten in Berg en Dal 2017
maandag 16 januari 2017 15:09

Berg en Dal - Hein Beltman (Prins Hein de 1e) is zaterdagavond 14 januari uitgeroepen tot Prins bij carnavalsvereniging De Berggeiten. Dat gebeurde tijdens het Prinsenbal in gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal, Hij volgt hiermee prinses Prinses Patricia Witsiers op.

Beltman zwaait de komende jaar de scepter over “Duufelshemel”.

De prinsenreceptie is vrijdag 20 januari om 20:11 uur, eveneens in Kerstendal.


 

 
Nieuwjaarsconcert van "De Fraps" en “De Kels”
maandag 16 januari 2017 12:34

Leuth - De Vriendenkring was bomvol voor nieuwjaarsconcert  van "De Fraps" en "De Kéls. Het concert van vorig jaar is blaaskapel De Fraps uit Leuth en de Groesbeekse zanggroep De Kèls en hun beider fans bijzonder goed bevallen, zozeer zelfs dat besloten werd om ook in 2017 weer gezamenlijk duo concert te verzorgen. Het concert werd geopend door “De Kels” gevolgd door het concert van “De Fraps”, met als afsluiting een gezamenlijke finale. Foto’s © Bert Roodbeen

Lees meer...
 
Zilveren Waalbrugspeld voor dh Rinie Mollen
vrijdag 13 januari 2017 17:35

Nijmegen Voorafgaand aan het jaarlijkse medewerkers nieuwjaarsetentje bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid op 13 januari im Tolhuis, heeft burgemeester Bruls de Zilveren Waalbrugspeld uitgereikt  aan de heer Mollen. De heer M.A. (Rinie) Mollen (65) werd voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als beheerder bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid.

De heer Mollen is ruim 29 jaar lang beheerder geweest van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Hij had een voortrekkersrol bij het (her)inrichten van de functies en hobby’s binnen het centrum. Zijn kennis van de bouwwereld kwam goed van pas bij de verbouwingen in het centrum die noodzakelijk waren door gewijzigde ARBO-normen. De taken van de heer Mollen waren heel uiteenlopend: van administratie, materialenverkoop, onderhoud gebouw en tuin, evenementen en open dagen (mede)organiseren tot contacten met vrijwilligers en leveranciers.

Kortom: de heer Mollen was de spin in het web bij CCNZ en hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de gemeenschap in Dukenburg en Lindenholt.


 

Laatst aangepast op vrijdag 13 januari 2017 18:17
 
Filmopnames JUNKSKE in gemeente Berg en Dal
donderdag 12 januari 2017 21:00

Vanaf zaterdag 14 januari is de omgeving van Berg en Dal decor voor de opnames van de nieuwe korte film ‘JUNKSKE’ van studenten aan de Nederlandse Filmacademie Amsterdam. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Rick Lens (bekend van o.a. Kauwboy), Lester van Olffen en Jasper Stoop. De opnames zullen 5 dagen (14 t/m 18 januari) in beslag nemen. Onder andere Klein-Amerika en verschillende straten binnen Groesbeek zullen dienstdoen als locaties voor de film. Vooral de mooie landschappen en de karakteristiek van de omgeving trokken de makers naar de gemeente. Het team krijgt veel steun van de lokale gemeenschap. Slaapplaatsen, film-locaties en zelfs de Gemeente Berg en Dal steunt de filmmakers in de productie van de film. Over de film....

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Volgende > Einde >>

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...