Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Xavi Conrad PUPIL v/d Week
maandag 10 april 2017 12:35

Millingen a/d Rijn - Zondagmiddag 9 april 2017 speelde SC Millingen 1 op Sportpark De Hove de thuiswedstrijd tegen Groesbeekse Boys uit Breedeweg (bij Groesbeek), uitslag 3 - 0. De vele toeschouwers, waaronder Rob Mutsaerts (oud-pastoor van Millingen) hebben een aantrekkelijke voetbalwedstrijd gezien, met SC Millingen als duidelijke winnaar. De pupil van de week was Xavi Conrad, 5 jaar. Xavi is het broertje van Luca (10 jaar), zijn zus is Naëma (14 jaar) en hij is jongste zoon van Clyde Conrad en Esther Bach uit Millingen. Xavi is voor het 1e seizoen bij
SC Millingen en is keeper in het pupillenteam JO07 - 1 (onder 7 jaar). Dit team gaat binnenkort de eerste competitiewedstrijden spelen.  Het pupillenteam van Xavi, JO07-1, was Team van de Week en de mascotte van SC Millingen, Hovy, was ook aanwezig. JAC -SC Millingen.

Foto’s: © Hans Driessen.


 
Rick Wolsing Man of the Match bij SC Millingen - Groesbeekse Boys
maandag 10 april 2017 11:51

Millingen a/d Rijn - Al in de 1e helft werd duidelijk wie de Man of the Match vandaag zou zijn. Met zijn verdedigende kwaliteiten wist Rick zijn rechtstreekse concurrent en beste speler aan Groesbeekse zijde uit te schakelen. Zo legde hij mede de basis voor de 3 - 0 overwinning van vanmiddag. Het is daarom volkomen terecht dat Rick Wolsing tot Man of the Match werd verkozen door Peter Pluister en Edwin Fuchten. Wij feliciteren Rick Wolsing,maar bovenal het volledige team met de geweldige overwinning en stap in het klassenbehoud vandaag. Op naar de volgende wedstrijd tegen Vitesse in Gennep op maandag 17 april, 2e Paasdag.

Namens Marc-Jan Schenning.


 
SC Millingen - Groesbeekse Boys 3 - 0
maandag 10 april 2017 07:15

Millingen a/d Rijn - Millingen won de gemeentelijke derby van Groesbeekse Boys met 3-0 en schreef daarmee historie. Nooit eerder behaalden de blauw - zwarten 3 punten tegen de Boys in competitieverband. Behoorlijk wat publiek uit de gemeente Berg en Dal stond of zat langs de lijn vandaag.De eerste kansen waren voor de thuisclub maar Van der Velden, Smits en Daan Arnts wisten het doel niet te vinden. De mogelijkheden voor de tegenstander waren minder in aantal maar leken meer potentie te hebben. De inzet van Dave Kleijnen wist Millingen keeper Sanders echter met de voet te keren. En Sander Bisseling liet namens de bezoekers niet meer dan een slap rolletje vertrekken. Sam van der Velden kreeg van Maarten Smits nog een unieke kans maar keeper Van de Berg wist te overleven. Ruststand: 0-0.....

Foto’s: ©  Hans Driessen.

Lees meer...
 
Chris Bakker betrekt nieuw bedrijfspand op De Bouwkamp Ooij
zaterdag 08 april 2017 20:28

OOIJ -  Na eerst enkele jaren een loodsruimte op het industrieterrein “De Bouwkamp” 17 gehuurd te hebben, heeft na weken van hard werken aan de inrichting Chris Bakker Schoorsteen Dak en Zinkwerken zaterdagmiddag 8 april honderd meter verder op nummer 12F een nieuw en ruimer bedrijfspand met een klein feestje in gebruik genomen, familie en collega bedrijven kwamen hem hiermee feliciteren. Met deze verhuizing is weer een stap gezet in de groei van zijn bedrijf dat begon na 18 jaar ervaring in het dak- en zinkwerk in 2008 als zelfstandige bedrijf in alle voorkomende Schoorsteen Dak en Zinkwerken. www.chrisbakkerdak.nl

Foto’s: © Bert Roodbeen  


 
Verkeersexamen St. Martinusschool Millingen
vrijdag 07 april 2017 21:05

MILLINGEN A/D RIJN – Bij het landelijk verkeersexamen van Veilig Verkeer Veilig Nederland donderdag 6 april was ook basisschool St. Martinus een van de scholen in de gemeente Berg en Dal die meededen, met ruim honderd kinderen van groep 7 a/b en 8 a/b werd het schriftelijk en het praktijk fietsexamen afgenomen. Om 08.45 uur gaf wethouder  Alex ten Westenend van de gemeente Berg en Dal het startsein praktijk examen en moesten de kinderen op de fiets parcours door een groot aantal straten van Milllingen het afleggen. Een groot aantal ouders was bereid om mee te werken bij de controleposten Na de middagpauze zat het examen er voor de kinderen om 14.45 op. Wijkagent Jeroen Caerteling keek of het allemaal veilig ging. Verder weten de kinderen al of ze geslaagd zijn, maar een aantal moeten een herkansing doen. Over enkele dagen horen ze wanneer ze het diploma uitgereikt krijgen. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 
Matige belangstelling voor N325 informatie inloopavond
vrijdag 07 april 2017 00:16

UBBERGEN – Voor informatie inloopbijeenkomst van provincie Gelderland  en aannemer in de Havo Notre Dame des Anges was woensdagavond 5april maar weinig belangstelling, slechts een handvol mensen waaronder enkele ondernemers lieten zich voorlichten over de werkzaamheden, planning en omleidingen van de N325 tussen Nijjmegen en de Duitse grens, die overigens al vast liggen en zijn begonnen, zo wordt van vrijdag 7 april 21.00 uur t/m maandagmorgen 10 april 06.00 uur  al het asfalt vernieuwd vanaf de verkeerslichten N840 tot aan de Duitse grens. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 
Tenues voor 5 jeugdscheidsrechters
donderdag 06 april 2017 21:46

MILLINGEN A/D RIJN - Zaterdag 1 april 2017 zijn 5 jeugdscheidsrechters van SC Millingen in het zonnetje gezet. De jonge scheidsrechters ontvingen van de Supportersvereniging van SC Millingen een scheidsrechterstenue, bestaande uit een broek en een shirt.  De tenues werden overhandigd door Willie Maassen van de Supportersvereniging aan Patrick de Wijse, coördinator van de scheidsrechters. Deze 5 jeugdscheidsrechters zijn Mirto Canters (14 jaar), Jarno Jacobs (15 jaar), Mike van Baal (14 jaar), Robin van Rijsbergen (15 jaar) en Koen Berning (15 jaar,
niet op de foto). De 5 jeugdscheidsrechters bedanken de Supportersvereniging heel hartelijk voor deze spontane actie.  Foto’s: ©  Hans Driessen.


 

 

 
<< Start < Vorige 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Volgende > Einde >>

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE