Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
SVO Ooij biljartcompetitie 2018 afgesloten
donderdag 20 december 2018 21:26

OOIJ - Dinsdagavond 18 december werd in het SVO - clubhuis De Kempkes door de SVO- biljartclub de competitie 2018 afgesloten. Dit gebeurt al sinds de oprichting in december 2010 met een gezellige avond, waarbij een heerlijk door Spar Looijschelder verzorgt stamppot buffet op tafel werd gezet, met een overheerlijke toetje. Voor het bekend maken van de competitiewinnaars bedankte de in begin november aangetreden voorzitter Tini Huijbers enkele mensen met een presentje omdat zij het hele jaar het competitieverloop hadden bijgehouden. Ook bedankte hij de afgetreden voorzitter en secretaris Wim Vermeulen en Geert Reijnen voor de zeven jaar waar in ze leiding aan de club hadden gegeven...

Foto’s © Bert Roodbeen.of op

Lees meer...
 
Italiaanse kerstmarkt bij De Musschenberg in Beek
Geschreven door Red   
donderdag 20 december 2018 21:11

BEEK.-  Zondag  16 december was er voor de derde keer een Italiaanse kerstmarkt bij hotel “de Musschenberg”. Er waren naast de oude ook nieuwe deelnemers met Italiaanse producten. De olijfolieproeverij werd verzorgd door Soprattutto, het de wijnproeven door hotel de Musschenberg. Er stonden foodstruckjes met exclusieve delicatessen en diverse producten uit Italia, zoals sieraden, tassen, sieraden.

Foto’s © Henk Burgers


 
Nieuws uit de raad van de gemeente van Berg en Dal:
donderdag 20 december 2018 19:52

Gemeente Berg en Dal - De gemeenteraad van Berg en Dal heeft donderdagavond 13 december voor de laatste keer dit jaar vergaderd. De verslagen van de raadsvergadering staan hier

 

 

Foto: Gemeente Berg en Dal


 
Gemeente vraagt inwoners om hun mening over vuurwerk
donderdag 20 december 2018 14:32

Gemeente Berg en Dal -  De gemeente Berg en Dal vraagt haar inwoners om hun mening over het afsteken van vuurwerk. Vanaf 15 december 2018 tot en met 15 januari 2019 kunnen zij hun mening geven via een enquête. De enquête is in te vullen via de website van de gemeente, of via het facebook- of en twitteraccount van de gemeente. Vanaf 15 december is de enquête ook in te vullen in Het Gemeentenieuws. De resultaten van het onderzoek worden door de gemeenteraad gebruikt om een besluit te nemen over bijvoorbeeld het wel/niet aanwijzen van vuurwerkvrije zones bij de jaarwisseling 2019/2020 (en eventueel daarna). Enquête klik hier


 
Naturalisatiebijeenkomst Gemeentehuis. Burgemeester verwelkomt nieuwe Nederlanders.
maandag 17 december 2018 19:54

GROESBEEK - Maandagmorgen 17 december verwelkomde burgemeester Mark Slinkman veertien nieuwe Nederlanders tijdens de naturalisatiebijeenkomst in de raadszaal van het gemeentehuis. Twaalf nieuwe inwoners hadden eerder dit jaar het Nederlanderschap verworven, twee kregen na het afleggen van de eed of belofte ook de verlening van het Nederlanderschap’ uitgereikt. De nieuwe Nederlanders kregen van de wethouders Irma van de Scheur en Annelies Visser een presentje uitgereikt. De 14 personen (7 mannen en 7 vrouwen) variërend in leeftijd van 18 tot 62 jaar en zijn afkomstig uit Schotland, Armenië, Iran, Nigeria, Peru, Irak, Brazilië, Syrië, Eritrea en Georgië, momenteel zijn ze woonachtig in Beek, Millingen a/d Rijn en Groesbeek. De burgemeester wenste een ieder een prachtige toekomst in de gemeente.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 
Debuut van 'waerme wien' op Winterfair Nederlands wijnbouwcentrum
zondag 16 december 2018 21:51

BREDEWEG – Het Nederlands wijnbouwcentrum organiseerde zaterdagmiddag 15 december een Winterfair, De 'waerme wien' van de Colonjes maakte er zijn debuut, ook kon er van andere wijn wintertoppers geproefd worden. Andere Groesbeekse wijnboeren stonden er met hun kraampjes. Er kon een kijkje genomen worden nemen in de wijnkelder of rond snuffelen bij de kraampjes met lokale producten met  allerlei moois van andere sociale instellingen.. Voor de inwendige mens was gezorgd met er uiteraard wijn, erwtensoep en Glühwein van de wijnmaker van de Colonjes. Ook de  Wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal bracht ook een bezoek aan de winterfair.

Foto’s © Bert Roodbeen.of op


 
Kerstmarkt Groesbeek geopend op Curlingbaan.
Geschreven door Red   

GROESBEEK -Op het marktplein van Groesbeek werd zaterdagmorgen 15 december door wethouder Irma van de Scheur samen met carnavals  Prinses Marie-José Peters-Boerman officieel de aftrap gegeven van de tweedaagse kerstmarkt op Curlingsbaan. De pages van de prinses assisteerde als veeg- pages. Niet door schuiven, maar door hard gooien werd de wethouder winnaar. De kerstmarkt loopt vanaf het plein voor het gemeentehuis via het marktplein en straatjes rondom Bellevue naar park ’t Groeske. De kerstmarkt is een initiatief van BIZ Groesbeek Centrum en Evenementenorganisatie Groesbeek.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


Laatst aangepast op zondag 16 december 2018 19:52
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...