Zoeken
inhetlaag.nl, Powered by Joomla! Joomla 1.6 Templates by SiteGround
Welkom In Het Laag e.o.
Wandelen voor het goede doel. 4Daagsewandelaars halen recordbedrag op
zaterdag 22 juli 2023 08:06

NIJMEGEN - Tijdens de 105de editie van de 4Daagse hebben 1020 sponsorlopers hun kilometers ingezet voor het goede doel en daarmee een recordbedrag opgehaald. Onder deze deelnemers bevond zich Henri ter Riet, die zich inzette voor Stichting Mind Young. Aan het eind van de Via Gladiola overhandigde hij aan Ank Bijleveld-Schouten, voorzitter van Stichting De Vierdaagse Sponsorloop en voorzitter van het Kapittel voor de Civiele Orden, een cheque t.w.v. € 882.173,-. Dit bedrag is het hoogst sinds de start van dit initiatief en loopt vermoedelijk nog verder op, want er kan nog tot 31 augustus gedoneerd worden.

Henri zet zich in voor Stichting Mind Young: Deelnemer Henri ter Riet uit Vleuten liep de 4Daagse voor de Stichting Mind Young. Deze stichting zet zich in voor de mentale gezondheid van jongeren: ‘Nog steeds hebben te veel jongeren te maken met depressies, faalangst, angststoornissen of andere mentale klachten, die vaak niet zichtbaar zijn of onvoldoende worden herkend. Dit heeft soms ongemerkt grote gevolgen voor jongeren zelf en hun familie en vrienden.’ Het streefbedrag van € 1000,- heeft Henri ruimschoots gehaald; met zijn kilometers kan hij ruim € 4000,- doneren aan zijn goede doel!

Mijlpaal: De Vierdaagse Sponsorloop is 12 jaar geleden in het leven geroepen zodat 4Daagsewandelaars op een eenvoudige wijze hun prestatie kunnen koppelen aan een door hen zelf gekozen goed doel. In al die jaren (inclusief deze editie) is er een bedrag van ruim € 5 miljoen opgehaald.
Voorzitter Ank Bijleveld zegt enorm trots op alle lopers te zijn die via De Vierdaagse Sponsorloop waarde hebben toegevoegd aan hun wandeling. “De deelnemers hebben dit jaar de hoogste opbrengst ooit bij elkaar gelopen. Wat een mijlpaal! De 1020 lopers die op deze wijze meerwaarde toevoegen voor goede doelen in de samenleving aan hun wandeling zijn echt geweldig”

Met een eigen actiepagina op de website www.devierdaagsesponsorloop.nl kunnen de sponsorlopers zich presenteren en online donateurs werven onder bijvoorbeeld familie, vrienden, collega’s, buurt- en clubgenoten. Na 31 augustus wordt het opgehaalde bedrag overgemaakt aan de goede doelen.

Cijfers: Opgehaald bedrag € 882.173 Aantal sponsorlopers 1020. Aantal donateurs 37065. Aantal goede doelen 238. Foto: Bert van Megen . Stichting Stichting De 4daagse.


 

 

 
105de editie 4Daagse als vanouds
zaterdag 22 juli 2023 07:16

NIJMEGEN - Op vrijdag 21 juli hebben 39.019 wandelaars de finish van de 105de 4Daagse gehaald. Na een feestelijke intocht op de Via Gladiola hebben zij hun beloning, het officiële en Koninklijk erkende 4Daagsekruis, ontvangen.

Gunstige weersomstandigheden: De weergoden waren de deelnemers dit jaar goed gezind. Op een enkele fikse bui na waren de weersomstandigheden zeer gunstig. Dinsdagmiddag was het nog zomers warm. Daarna daalde de temperatuur naar aangename waarden.

Eindelijk weer door de Betuwe: Voor het eerst sinds 2019 liepen de 43.363 aangemelde deelnemers weer door de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. De 50km-deelnemers deden ook Arnhem aan. Vorig jaar kwam deze zogenaamde Blauwe Dinsdag door extreme hitte te vervallen.

Safety car: Dit jaar vond er op de vier wandeldagen een pilot met een safety car plaats. Deze nieuwe veiligheidsmaatregel werd voor het eerst ingezet om de veiligheid van de voorste wandelaars en rolstoelers te kunnen garanderen. Achter de safety car hebben zij de garantie dat het parcours volledig veilig en gereed is, voorzien van alle faciliteiten als medische verzorging, afzettingen en controleposten. Hoewel de snelle lopers en rolstoelers moesten wennen aan het idee van de safety car toonden zij begrip voor de organisatie en deze maatregel.

Groot feest: De ruim 39.000 deelnemers die vrijdag de eindstreep bereikten vierden feest met honderdduizenden toeschouwers langs de kant. Van Cuijk tot Nijmegen stond het publiek vaak rijen dik langs de route en werd het wandellegioen overladen met gladiolen. Het hoogtepunt voor veel deelnemers was, zoals ieder jaar, de bijna drie kilometer lange intocht op de Via Gladiola.

App veel gebruikt: Dit jaar is de app van de 4Daagse door meer dan 200.000 mensen gebruikt, zijn er ruim 15.000 in-app selfies gemaakt en konden er op het hoogtepunt meer dan 25.000 wandelaars met LiveTracking worden gevolgd.

Marsleider blijft aan tot 110de editie: Marsleider Henny Sackers: ‘Na drie woelige jaren als marsleider kon ik vandaag niet anders dan met grote trots terugkijken op een volwaardige 4Daagse en een geweldige week. Ik verheug me erop om ook de komende vijf jaar verder te bouwen aan dit prachtige evenement.’

De 106de editie van de 4Daagse vindt plaats van 16 tot en met 19 juli 2024.


 
Vierdaagse T-shirts uitreiking 2023 gemeente Berg en Dal.
zaterdag 15 juli 2023 23:35

GROESBEEK – Zaterdag 15 juli konden allen 581 uitgenodigde Vierdaagselopers uit de gemeente Berg en Dal (166 meer als vorig jaar) een gemeentelijke T-shirt ophalen, dit maal was de spreuk "Natuurlijk Berg en Dal" met een wandelschoen in gemeente logo kleuren er op. Het is al jaren traditie op de zaterdag voor de 4-daagse dat deze feestelijke bijeenkomst in de hal van het gemeentehuis plaats vindt. Hier sprak burgemeester Mark Slinkman na het welkomst woord in zijn korte toespraak dat hij verheugd was dat er weer een stijgend aantal deelnemers waren, hierna onthulde hij samen met de wethouders het T- shirt. Na het passen en meten in de raadszaal, werd in de hal nog met een hapje en drankje gezellig bijgepraat en ditmaal wel groepsfoto op de trappen in de hal gemaakt, die er vorig jaar bij ingeschoten was. Donderdag 20 juli zal hij tijdens de doorkomst ze allemaal voor het gemeentehuis verwelkomen in deze opvallende T-shirt dat zal ook burgemeester Bruls uit Nijmegen doen. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER

 
SUP-yoga en Genieten van nieuwe (oude) smaken in Museumpark Orientalis
vrijdag 14 juli 2023 22:01

HEILIG LANDSTICHTING - Genieten van nieuwe (oude) smaken. Museumpark Orientalis brengt deze zomer het thema ‘ont(-)moeten’ tot leven. Op zaterdag 22 en zondag 23 juli draait het programma om genieten van samenzijn en het ontdekken van nieuwe (oude) smaken. Voor bezoekers van het Museumpark is er tussen 12:00 uur en 17:00 uur (kosteloos) van allerlei lekkers te proeven, dat terplekke door Romeinse koks wordt bereid.

Van huis uit waren de Romeinen een sober levend volk, met een dieet dat vooral uit brood, kaas, olijven en af een toe een visje bestond. De Romeinse keuken werd verfijnder nadat het Romeinse Rijk zich uitbreidde richting het Oosten. Toen verschenen bijvoorbeeld gefrituurde flamingotongetjes op het menu.

Deze zomer krijgen bezoekers de kans om de oude Romeinen een stukje beter te leren kennen door middel van hun keuken. Wist je bijvoorbeeld dat Romeinen het broodje hamburger bedachten? Op 22 en 23 juli kun je vele kleine hapjes uitproberen. Maak van de gelegenheid gebruik en leer ook elkaar een beetje beter kennen: samen eten verbindt. Foto: Museumpark

SUP-yoga in Museumpark Orientalis

Op zondag 30 september organiseert Museumpark Orientalis een hele bijzondere activiteit. Om 10:00 uur, dus nog voor het Museumpark opent, kunnen deelnemers ontspannen tijdens een workshop SUP-yoga op het meer voor het Arabische dorp. De workshop is ook voor beginners heel toegankelijk.

Deze zomer belicht Museumpark Orientalis ieder weekend een ander onderdeel van ont(-)moeten. Je kunt dat namelijk op twee manieren lezen: als anderen leren kennen en als even niets moeten. De workshop SUP-yoga is onderdeel van het themaweekend ‘ont-moet jezelf’ op 29 en 30 juli. Bezoekers kunnen zichzelf een beetje beter kennen tijdens verschillende workshops en tot rust komen in de natuur.

Deelname aan de workshop SUP-yoga kost 30 euro per persoon, of 50 euro voor twee personen. Na de workshop is het natuurlijk mogelijk om het Museumpark bezoeken. Aanmelden voor de workshop kan door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .'; document.write( '' ); document.write( addy_text30461 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Meer informatie over de workshop staat op www.museumparkorientalis.nl/sup-yoga Foto: Museumpark

Museumpark Orientalis is van 22 juli tot en met 10 september geopend van dinsdag tot en met zondag. Het volledige programma is te vinden op de website: www.museumparkorientalis.nl

 


 
Derde kleine Zomer Concert n het Bartholomeuskerkje in Beek
maandag 10 juli 2023 21:52

BEEK- Op zondag 16 juli organiseert hoboïste Lidia van der Vegt voor de 42e keer een seizoenen-concert.. Lidia koppelt poëzie aan klassieke muziekstukkenHet concert bestaat uit drie verschillende miniconcerten van een half uur. Aan de muur zijn er kunstwerken van Leen van Boldrik.

In de pauzes kunt u genieten van cake met aardbeien en vruchtendrank. Het programma, waarin de zomer zal worden vereerd, heeft deze keer het thema “Levenslust en Levensloop” U krijgt diverse stijlen uit de Barokperiode te horen, deze worden afgewisseld met moderne werken.De musici zijn klaveciniste Pauline Schenck en Lidia van der Vegt op hobo en de amore. De gedichten worden voorgedragen door Irma Bogers en Henk Barendregt.

Harry Janssen maakt weer prachtige creaties van zomerbloemen uit de vrije natuur, tenzij er geen droogte is.Over haar proces van schilderen zegt Leen van Boldrik:“De wereld om mij heen vormt voor mij een soort aanleiding om aan het werk te gaan

 
Nieuwe 4 daagse lied gepresenteerd tijdens Pers bijeenkomst
zaterdag 08 juli 2023 07:00

NIJMEGEN -  Stichting Vierdaagsefeesten, stichting DE4DAAGSE en Gemeente Nijmegen organiseerden op donderdag 6 juli een gezamenlijke persconferentie. in de raadzaal van het Stadhuis van gemeente Nijmegen. Hier werd het laatste nieuws ter voorbereiding op de Vierdaagse week en de innovaties waarmee de drie partijen gezamenlijk optrekken meedegedeeld. Sprekers waren Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen, Henny Sackers, marsleider De 4Daagse en Joris Bouwmeister, directeur-bestuurder Vierdaagsefeesten. Ook werd door Vfondsteam begeleider Tako Rietveld de drie jongste deelnemers voorgesteld, dit waren Janne (11jr) en kindermarsleider, Soffie (11jr) en David  (11jr) dec wordt hij 12 jr en werden deze jonge vierdaagse lopers in het zonnetje gezet!

Een primeur was het nieuwe vierdaagselied “De mooste van het jaar” officieel gepresenteerd met als gelegenheids kwartet “The Walking Brothers and Sister” waarin de Nijmeegs burgemeester Hubert Bruls, voetbal directeur NEC Wilco van Schaik miljaraair Marcel Boekhoorn en topmodel Janneke Scherpenhuyzen een toontje hoger zingen! Foto’s: persbijeenkomst © Bert Roodbeen. Kijk HIER


 
Officiële opening Vrijheidsmuseum. Vrijheid, democratie en rechtsstaat
vrijdag 07 juli 2023 05:32

GROESBEEK -De vonken spatten er letterlijk vanaf tijdens de feestelijke opening van het Vrijheidsmuseum in Groesbeek op woensdag 5 juli 2023.Tussen de prachtige heuvels van Groesbeek duikt de grote witte koepel van het nieuwe Vrijheidsmuseum op aan de horizon. Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden in het gebied van de grote bevrijdingsoperaties aan het einde van WO2 in Europa. Het vertelt het fascinerende Verhaal van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Op een interactieve manier wordt vanuit de 20e eeuw een brug geslagen van toen naar nu: vol beleving en museale topstukken. Door de verschillende perspectieven krijgt de geschiedenis een veelzijdig gezicht. Er is nooit één verhaal Foto’s; © Bert Roodbeen. Kijk HIER

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

Pizza-avond voor jongeren in onze gemeente

BEEK - Op 27 september 2023 organiseert de gemeenteraad van Berg en Dal in het Kulturhus in Beek een pizza-avond voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar. De avond begint om 18:00 en duurt tot 20:00 uur. Enquête In het voorjaar is een enquête gehouden onder de jongeren uit onze gemeente. Hierop zijn meer dan 80 reacties binnen gekomen. De gemeenteraad is blij met deze betrokkenheid. De resultaten van deze enquête worden gebruikt om met de jongeren in gesprek te gaan. Het gesprek… en natuurlijk pizza! Welke speel- of hangplekken kunnen wel een opknapbeurt gebruiken? Welke sportactiviteiten ontbreken er nog in onze gemeente? Heb je ergens anders behoefte aan? En wat kan de gemeente(raad) hierin betekenen? Hierover gaan we met groepjes in gesprek. Dit alles onder het genot van een heerlijke (gratis) pizza. Vervoer De avond wordt gehouden in het Kulturhus in Beek, omdat dit de meest centrale ligging is in onze gemeente. Wie er graag bij wil zijn, maar geen vervoer heeft, kan contact opnemen met Remco Wildeman (raadsadviseur) via r.wildeman@bergendal.nl. Dan kijken wij hoe wij kunnen helpen. Aanmelden voor deze avond kan tot en met 4 september via www.bergendal.nl/pizza


 

 
Openhuis 2e handszorg hulpmiddelenwinkel

GROESBEEK/Horst - Openhuis bij Stichting 2e hands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek.

Lees meer...
 
In- en uitchecken met de betaalpas of creditcard in bussen Arnhem en Nijmegen

Persbericht

Hilversum/Arnhem, 29 maart 2023: Reizen met de bus in de regio Arnhem-Nijmegen is nog makkelijker geworden.

In de bussen van Breng kunnen reizigers behalve met hun OV-chipkaart, vanaf vandaag ook in- en uitchecken met een contactloze betaalpas of creditcard - ook op een mobiel....

Lees meer...
 
Oplichters actief in de Polder

Oplichters actief in de polder

Burgemeester Mark Slinkman waarschuwt inwoners dat er criminelen actief zijn in de gemeente Berg en Dal. De afgelopen week sloegen zij al toe in Ooij, Erlecom en Leuth. De burgemeester wil voorkomen dat meer mensen slachtoffer worden en roept op verzoek van de politie op tot waakzaamheid. Om wat voor oplichting gaat het? Alleen al in de afgelopen 24 uur zijn twee bewoners opgelicht dan wel is gepoogd hen op te lichten....

Lees meer...
 
NS-fietsenstalling station Nijmegen de eerste 24 uur gratis

NIJMEGEN - Vanaf 1 januari 2023 is het stallen van de fiets in de NS-fietsenstalling onder station Nijmegen de eerste 24 uur gratis. Provincie Gelderland, gemeente Nijmegen en NS maken dit mogelijk. Ze breiden zo.....

Lees meer...
 
KBO Ooij nieuwe eigen website

OOIJ Sinds vrijdag 17 december heeft de KBO Ooij een eigen vernieude website. Inloggen kan via de link https://www.kbo-gelderland.nl/afdelingen/ooij of via KBO Gelderland. Om terug te gaan naar de voorpagina van de site klik logo.


 

 
Met spoed gezocht chauffeurs vervoerdienst SWOM

MILLINGEN a/d RIJN – Wij zoeken vrijwilligers die 1x per 4 weken op vrijdag, zaterdag of zondag willen rijden voor onze vervoersservice. Woon jij in Millingen, Kekerdom of Leuth, heb je een rijbewijs en affiniteit met senioren? Dan is vrijwilliger bij onze vervoersservice wellicht iets voor jou! Wij vervoeren 7 dagen per week van 8.30-22.00 uur mensen uit bovengenoemde dorpen naar...

Lees meer...
Akeeba Backup Lazy Mode


Action: start
Last backup: 1695848455 (2023/09/27 23:00:55 GMT)
Adjusted last backup time: 1695765600 (2023/09/27 00:00:00 GMT)
Days frequency: 10
Backup time: 00:00 (0 seconds)
Next Backup: 1696629600 (2023/10/07 00:00:00 GMT)
Next Backup: 1696633200 (2023/10/07 01:00:00 LOCAL)
Time Now: 1695895635 (2023/09/28 12:07:15 LOCAL)
I will not start a new backup.

Profiel informatie

Application afterLoad: 0.001 seconds, 0.29 MB
Application afterInitialise: 0.021 seconds, 1.14 MB
Application afterRoute: 0.024 seconds, 1.32 MB
Application afterDispatch: 0.118 seconds, 3.33 MB
Application afterRender: 0.192 seconds, 2.78 MB

Geheugengebruik

2947128

16 queries gelogd

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '4fk2l1cquiu264cr2u1lnmo0g4'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1695895034' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '4fk2l1cquiu264cr2u1lnmo0g4'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '4fk2l1cquiu264cr2u1lnmo0g4','1695895634','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT *
    FROM jos_migration_backlinks
    WHERE url LIKE 'index.php?limitstart=28%' OR sefurl LIKE 'index.php?limitstart=28%'
 8. SELECT m.*, c.`option` AS component
    FROM jos_menu AS m
    LEFT JOIN jos_components AS c
    ON m.componentid = c.id
    WHERE m.published = 1
    ORDER BY m.sublevel, m.parent, m.ordering
 9. SELECT *
    FROM jos_jcomments_settings
 10. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 1)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 11. SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email, cc.title AS category, s.title AS SECTION, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering , ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_content_frontpage AS f
    ON f.content_id = a.id
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    LEFT JOIN jos_content_rating AS v
    ON a.id = v.content_id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.state = 1
    AND (( cc.published = 1
    AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0
    AND a.sectionid = 0 ) )
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-09-28 10:07:14' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-09-28 10:07:14' )
    ORDER BY  a.created DESC
    LIMIT 28, 22
 12. SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email, cc.title AS category, s.title AS SECTION, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering , ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_content_frontpage AS f
    ON f.content_id = a.id
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    LEFT JOIN jos_content_rating AS v
    ON a.id = v.content_id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.state = 1
    AND (( cc.published = 1
    AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0
    AND a.sectionid = 0 ) )
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-09-28 10:07:14' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-09-28 10:07:14' )
    ORDER BY  a.created DESC
 13. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 1 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 14. SELECT a.*, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    WHERE a.state = 1  
    AND a.access <= 0
    AND cc.access <= 0
    AND s.access <= 0
    AND (a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-09-28 10:07:14' )  
    AND (a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-09-28 10:07:14' )
    AND cc.id = 3
    AND cc.SECTION = s.id
    AND cc.published = 1
    AND s.published = 1
    ORDER BY a.ordering
    LIMIT 0, 7
 15. SELECT a.*,  CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    WHERE a.state = 1
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-09-28 10:07:14' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-09-28 10:07:14' )
    AND s.id > 0
    AND a.access <= 0
    AND cc.access <= 0
    AND s.access <= 0
    AND s.published = 1
    AND cc.published = 1
    ORDER BY a.created DESC
    LIMIT 0, 15
 16. SELECT `backupstart`
    FROM `jos_ak_stats`
    WHERE `origin` = "lazy"
    AND NOT(`status` = "failed")
    ORDER BY `backupstart` DESC
    LIMIT 0,1

Geladen taalbestanden

Niet vertaalde diagnostische strings

Geen

Niet vertaalde designer strings

Geen