Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Willem Neijenhuis nieuwe koning bij OEV Millingen
maandag 25 juli 2016 19:02

Millingen a/d Rijn – Zondag 24 juli vond tijdens de kermis bij schutterij OEV weer het jaarlijks koningschieten plaats. Voor het komende schuttersjaar werden Willem en Corrie Neijenhuis gekroond als nieuw Koningspaar van de Schutterij. 2016. Jeugdkoning werd: Sander Hendriks.

Uitslag vogel schieten: Senioren. Kop: Peter Selten. Rechter Vleugel: Alexander Janssen (en dat op zijn verjaardag). Linker Vleugel: Hem Mulders.

Uitslag Jeugdschieten: Kop: Antoinette Lelie. Rechter vleugel: Sander Hendriks. Linker vleugel: Eva Bach.         Foto OEV
 
Overzicht wijkagenten gemeente Berg en Dal
Geschreven door Red   

Groesbeek - Op 1 juli is er het een en ander veranderd bij de wijkagenten in de gemeente Berg en Dal. Wijkagent  Andre Vreemann is 1 juli met pensioen gegaan. Hij is opgevolgd door Martin Bekkenk. Tegelijk is er geschoven in de verdeling van het werkgebied. Hieronder ziet u de nieuwe verdeling.

Overzicht wijkagenten:

Werkgebied

Naam wijkagent

Coördinator wijkagenten

Dennis Hesseling

Groesbeek Centrum Noord

Patrick van der Wal

Groesbeek Centrum Zuid incl. winkelgebied

David Strankinga

Groesbeek Noord – Berg en Dal – Heilig Landstichting

Rianne Willems

Ooijpolder – Beek – Ubbergen

Etienne Fontein

Millingen aan de Rijn – Kekerdom

Jeroen Caerteling

Groesbeek Zuid (Breedeweg-Horst)

Martin Bekkenk

Op foto: Burgemeester Slinkman met v.l.n.r. Dennis Hesseling, Patrick vd Wal, David Strankinga, Rianne Willems, Etienne Fontein, Jeroen Caertling en Martin Bekkenk....

Foto: © Bert Roodbeen.

Lees meer...
 
Verzorging 4 Daagselopers in Millingen
vrijdag 22 juli 2016 10:47

Millingen a/d Rijn - Al jaren is er voor de lopers van de 4-Daagse de mogelijkheid zich in Millingen aan de Rijn tijdens de 4-Daagse te laten verzorgen. Sportmasseur Alex Janssen had in het clubhuis van SC Millingen/ Odio in de verzorgingsruimte en in 3 kleedkamers massage-tafels neergezet. Samen met Anna van Heek, Ans Albers-Janssen en Martien & Gerda Seegers werden dinsdag, woensdag en donderdag klachten verholpen en voorkomen aan voet, benen en rug. Daarnaast werden de nodige blaren behandeld en afgeplakt. Ruim 35 lopers van de 100e 4-Daagse van Nijmegen hebben van deze verzorging gebruik van gemaakt..!. .   Foto’s: © Hans Driessen.


 
Zwerfafvalspel met Wijkhelden tijdens de Vierdaagsefeesten Kidsloop
maandag 18 juli 2016 20:50

Nijmegen - Op de zonnige derde dag van de Vierdaagsefeesten Kidsloop waren Wijkhelden Wendy en Wouter te gast. Naast wandelen is er tijdens de Kidsloop uiteraard ook ruimte voor leuke activiteiten. Wijkhelden Wendy en Wouter speelden in de pauze in het Kronenburgerpark samen met ijverige deelnemers een zwerfafvalspel. Het doel van het zwerfafvalspel- en project is bewustwording van zwerfafval.

Zwerfafvalspel: wie ruimt het snelst het meeste zwerfafval op?...

Lees meer...
 
Indrukwekkende opening van 100ste Vierdaagse op de Wedren Feestelijke parade trekt vele duizenden kijkers
maandag 18 juli 2016 13:20

Nijmegen - ‘I hearby declare the 100th Four Days Marches for open’. Met die woorden opende marsleider Johan Willemstein zondagmiddag op een gezellig drukke start- en finishlocatie De Wedren de langverwachte feestelijke 100ste Vierdaagse. De officiële opening volgde op de nieuwe straatparade dwars door het oostelijk deel van de binnenstad van Nijmegen. Zo’n 1.800 wandelaars, militairen en agenten liepen zondagmiddag vanaf Lent, over de Waalbrug, door de straten van de Nijmeegse binnenstad. Zij werden begeleid door vele (militaire) muziekkorpsen uit onder meer Nederland, Zweden, Engeland en Frankrijk...

Foto’s: Esther Otten Nieuws uit Nijmegen

Lees meer...
 
Grote drukte bij inschrijving 4 daagse op Wedren
zondag 17 juli 2016 18:57

Nijmegen -  Het was zondagmiddag 17 juli gezellig druk op de 1e inschrijfdag op de Wedren, lange rijen stonden geduldig in de hete zon te wachten voor de inschrijf balies, terwijl andere zich lieten amuseren op het plein met diverse soorten muziek, bij de vele informatie c.q verkoop punten kon men zich op de hoogte stellen van de de aller laatste nieuwtjes. Foto’s: © Bert Roodbeen.

 


 
Koninklijke Onderscheiding voor Jan Polman
zondag 17 juli 2016 16:11

Weurt -  Burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal reikte zondagmiddag 17 juli een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J.P.M. Polman.

De heer Polman (06-01-1959) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving zijn onderscheiding in de Kloosterhof te Weurt. Daar vierde Wandelvereniging Magnus de feestelijke opening van de 4-daagseweek . De in Groesbeek wonende heer Polman heeft belangeloos de volgende vrijwillige activiteiten verricht.

1996-heden: vrijwilliger bij de Wandelvereniging Magnus te Nijmegen (130 leden).Hij is o.a. hoofdredacteur van het clubblad, lid van de evenementencommissie, lid van de materialencommissie, medeorganisator van de Novionmagnumtocht (1600 deelnemers), vierdaagse-coördinator en hij werft vrijwilligers. (totaal 20 uur per week)

2001-heden: Lid en voorzitter (2005-heden) van de collectantencommissie van de Sint. Martinusparochie in de Heilig Landstichting (6 uur per week) Daarnaast speelt hij sinds 1995 Sinterklaas bij diverse verzorgingstehuizen. Foto:© Bert Roodbeen.


 

 
<< Start < Vorige 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Volgende > Einde >>

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...