Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Hovy bij 1e VAM training
donderdag 22 september 2016 18:16

Millingen a/d Rijn - Bij aanvang van de 1e VAM training van dit seizoen, kwam Hovy zondagmorgen 18 september 2016 onze E - spelers en F - spelers veel succes toewensen. De spelers waren blij verrast door de komst van onze clubmascotte en beleefden een leerzame 1e training. Onder de technische leiding van Martin de Winkel (hoofdtrainer SC Millingen) en andere trainers zullen deze spelers dit jaar nog betere voetballers worden, dan dat ze al zijn. We wensen hen daarbij veel plezier toe.! Klik op foto

VAM Voetbal Academie Millingen Sportpark de Hove, Millingen a/d Rijn    Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 
Man of the Match zondag 18 september
woensdag 21 september 2016 20:04

Tijdens een voor SC Millingen teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Vitesse’08 uit Gennep, die met 1-4 werd verloren, hebben de “experts” van Zondag Senioren 3 in de persoon van Erwin Heijmink, Rob Schmitjes, Michel Vink, Erik Arnoldussen en Patrick Verburg hun rapport opgemaakt. Na afloop van het seizoen zal tijdens de seizoens-afsluiting de befaamde Gouden Schoen worden uitgereikt aan de “Man of the Year”.

De Man of the Match van 18 september (SC Millingen-Vitesse’08) is Daan Arnts (7,5). Mannen, bedankt voor jullie rapport en ons 1e elftal succes komende zondag 25 september uit bij Union Club van 200. Foto: © Hans Driessen.


 
Huldiging Paralympisch medaille winnares Lara Baars Groesbeek
woensdag 21 september 2016 08:28

Groesbeek – Nadat ze al eerder in Utrecht groots werd ontvangen werd met wat vertraging dinsdagavond 20 september Paralympische medaille winnares Lara Baars (19) groots ontvangen op het dorpsplein voor het gemeentehuis en werd ze door burgemeester Mark Slinkman op het balkon gehuldigd met de eremedaille van de gemeente Berg en Dal (het was voor de burgemeester de eerste keer dat hij deze mocht uitreiken ) hij was trots dat zij Groesbeek op deze manier op de wereldkaart had gezet, ze kreeg deze medaille voor haar prestatie bij het kogelstoten op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro (Brazilië). Lara haalde daar brons bij het kogelstoten, Lara was onder de indruk en bedankte iedereen voor dit warm welkom. Onder de honderden aanwezige mensen waarvan sommige op verzoek in het oranje gekleed waren was ook Para sporter Harold Kersten hij won in1988 in Zuid Korea bij het tafeltennis goud en, in 1966 brons in Amerika ook bij het  tafeltennis. Na de huldiging was het feest op het plein op met DJ Timmie Tirol.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

 

 
Bevrijdingsfestival & Kindervrijmarkt bestaat 25 jaar
dinsdag 20 september 2016 23:18

Groesbeek -  Zondag 18 september was het 25 jaar geleden dat het Bevrijdingsfestival & Kindervrijmarkt voor het eerst bij het Nationaal Bevrijdings museum 1944/1945 van start ging en is uitgegroeid tot een evenement dat telkens meer bezoekers trek. Er werden talloze activiteiten georganiseerd met name de  radiografisch bestuurbare tanks en militaire modelvoertuigen kregen veel aandacht maar ook living statues doedelzakspeler blies symbollies een mooi toontje mee met doedelzakspeler Albert van Spierenburg. De radioshow met zend- en ontvangstapparatuur uit WO2, battlefieldtours in historische legervoertuigen voor de LiberationTour  De 82e Airborne Division en bracht het verleden weer  tot leven door Evacuatiegroep Betuwe en de Poolse re-enactment-groep ‘Jack of Diamonds’. Clown Kiko vermaakte de Kids. Voor de De Euregio Vrijheidswandeling was het prima wandelweer.

Foto:(c)  Bert Roodbeen


 
Doemarkt Groesbeek vooral info markt
dinsdag 20 september 2016 22:57

Groesbeek - Met een redelijk bezoekers aantal was door het aantal kramen op het dorpsplein in Groesbeek de Doemarkt meer een infomarkt waar voor organisaties, verenigingen en gemeenten hun beste beentje voorzetten waar over allerlei zaken het licht kon worden op gestoken. Op het podium waren er over de hele dag demonstraties en optredens van dansgroepen, muziek en koor optredens van o.a het dit 70 jarige Groesbeek Gemengd - Koor. Foto’s: © Bert Roodbeen

.

 
SC Millingen - Vitesse’08 1 - 4 door Hein van de Wal
maandag 19 september 2016 22:40

Millingen moet nog steeds wennen aan het niveau van de derde klasse en bleef voor de twee achtereenvolgende keer opnieuw puntloos. Binnen het kwartier stond er al 0-2 op het scorebord, Niek Hendriks nam de 0-1 voor zijn rekening en Timo Zeelen de 0-2. Beide keren na aangeven van Safa Kizir. Nadat Jeroen Sanders de 0-3 had verijdeld, knalde Sam van der Velden namens de thuisclub keihard in. Vitesse keeper Gerwin Noy pakte het leder echter klemvast. Ook Dirk Spann kreeg nog een grandioze mogelijkheid, de bal was al voorbij de keeper maar geraakte niet in het net. Ruststand: 0-2. Vitesse hield Millingen in bedwang en zag Niek Hendriks met een raket de 0-3 aantekenen. Maarten Smits kopte namens Millingen uit een riante positie over en Daan Arnts rakelings naast de verkeerde kant van de paal. De bezoekers waren slagvaardiger, Stijn Hendriks was verantwoordelijk voor de 0-4. Maarten Smits redde de eer voor Millingen door in blessuretijd uit een penalty tegen te scoren: 1-4. Na de zeperd tegen Trekvogels opnieuw een tegenvaller. De Millingse supporters waren behalve over het vertoonde spel ook not amused over de tactiek en de opstelling van de blauw-zwarten. Volgende zondag staat de uitwedstrijd tegen koploper UNION op het programma. De technische staf heeft nog een week de tijd om de boel weer op de rails te krijgen en een team met zeker verdedigend meer zekerheid  op te bouwen....

Tekst: Hein van de Wal. Foto’s: © Hans Driessen....


Lees meer...
 
Ruben van Ophuisen PUPIL van de Week
maandag 19 september 2016 21:14

Millingen a/d Rijn - Zondagmiddag 18 september 2016 speelde SC Millingen 1 op Sportpark De Hove de thuiswedstrijd tegen Vitesse ’08 uit Gennep, uitslag 1 - 4.

De pupil van de week was RUBEN VAN OPHUISEN, 9 jaar. Ruben is de zoon van Thaddé en Janneke van Ophuisen en broer van Roos, 5 jaar.Ruben is rechtermiddenvelder in het pupillenteam JO 11-1. De trainers van JO11 - 1 zijn Harald Maassen en Erik Arnoldussen en de leiders zijn Thaddé (zijn vader) en Sander Driessen. Zijn favoriete speler is Neymar van FC Barcelona en zijn favoriete club is Ajax. Het team van Ruben was Team van de Week en Hovy, de mascotte van SC Millingen was uiteraard ook aanwezig. JAC  SC Millingen. Foto’s: © Hans Driessen  


 
<< Start < Vorige 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Volgende > Einde >>

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...