Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
23-03-16 Het 3e Int E Pupillen Toernooi
maandag 28 maart 2016 12:18

iInschrijving verlengt tot 1 Mei


 
Nieuwe ere-leden bij EHBO vereniging Groesbeek
donderdag 24 maart 2016 21:45

Groesbeek -  Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering donderdagavond 24 maart van EHBO verenigingGroesbeek zijn enkele leden voor al het jarenlange werk dat ieder op zijn eigen wijze voor de vereniging hebben gedaan en nog doen in het zonnetje en  gehuldigd. De waren dhr. H. Nillissen (31 jaar lid), dhr. L. Leenders (42 jaar lid) tevens voorzitter die op verzoek van het bestuur zijn functie mag blijven uitvoeren, dhr. P.Jochems (53 jaar lid). Alle drie werden zij benoemd tot erelid en kregen een daarbij behorende oorkonde overhandigd. Ook werden de leden E.Geertsen en W. Poorts bedankt met een bos bloemen zij zijn al 25 jaar trouw lid zijn van de vereniging, de laatste was verhinderd maar kreeg  de bloemen thuis overhandigd.

Foto: © Bert Roodbeen


 
Geen problemen bij informatieavond in Mallemolen Groesbeek
donderdag 24 maart 2016 09:12

Groesbeek -  De informatieavond van 23 maart over de bouwplannen van De Muntberg en De Helling van zorginstelling Pluryn zijn zonder problemen verlopen. Er werd deze avond uitleg aan de rond de 100 aanwezigen gegeven over het plan om na verbouwing van het complex Pluryn tot appartementen er starters en statushouders (asielzoekers mét verblijfsvergunning)  te huisvesten.

Onder enkel waren er wel bedenkingen omdat er op het  terrein naastgelegen kinderopvang De Kabouterhoeve is gevestigd, blij met de plannen is het personeel niet.De verwachte problemen met tegenstanders zijn uitgebleven, zodat de beveiling niet in actie hoefde te komen....

Foto’s: © Bert Roodbeen

Lees meer...
 
Asperges als thema bij Gasthuis Sint Jan de Deo.
Geschreven door Red   
dinsdag 22 maart 2016 17:41

Millingen a/d Rijn – Zoals bekend staat kwaliteit van voeding bij het gasthuis Sint Jan de Deo wat hoog in het vaandel, dat bewijst de Veilig Voedsel Award 2015 en andere prijzen die binnen slepen. Daarom worden er regelmatig voor de bewoners themadagen georganiseerd organiseren zoals op dinsdag 22 maart, ditmaal stond seizoen groente centraal, niet de goedkoopste maar wel de eerste van de koude grond, namelijk Asperges. Hiervoor was Bas Reijnen van de Landwinkel Klein Amerika uitgenodigd om met dia’s ondersteund beelden het groeiproces van deze smaklelijke groeten te presenteren Na de presentatie werden de gasten van het gasthuis verrast met als voorafje van een hartig asperge toastje en natuurlijk  uit deze streek afkomstige vruchtendrank.

Foto’s: © Bert Roodbeen .


 
Informatiebijeenkomst Windpark Reichwald trekt 300 bezoekers
dinsdag 22 maart 2016 07:12

Kranenburg/Duitsland – Ongeveer 300 mensen waren donderdag 17 maart op de informatiebijeenkomst van de gemeente Kranenburg afgekomen. Het ging namelijk over het veelbesproken windmolenpark in het Reichswald.Vooraf was er een protestactie van het burgerinitiatief ‘Tegenwind in het Reichswald’.

Gedurende de avond werden de onderzoeksrapporten door projectontwikkelaar ABO-Wind getoond en verklaard. Dat was een andere voorstelling van zaken dan de tegenstanders lieten blijken....

Lees meer...
 
Opening Spiegel Waal met Spetterende lichtshow
maandag 21 maart 2016 19:11

klik

klik

klik

Nijmegen – Maandag 28 maart (Tweede Paasdag) wordt met een Spetterende lichtshow de SpiegelWaal officieel geopend. Het feestelijke programma bij het rivierpark Nijmegen omvat 2 delen één van 12.00 tot 17.00uur en één van 20.30 uur.

Het nieuwe Nijmeegse rivierpark in de Waal heeft op Tweede Paasdag veel te bieden voor jong en oud. Overdag zijn er op de nevengeul van de Waal diverse watersporten te zien. Daarnaast zijn er onder andere rondleidingen en bootcamps; kinderen kunnen paaseieren zoeken of meedoen met creatieve activiteiten op de festivalmarkt. ’s Avonds zet een spectaculaire voorstelling de Spiegelwaal vol in het licht. Alle Nijmegenaren en andere belangstellenden zijn welkom om de openingsdag en -avond van het rivierpark mee te beleven.

Bezoekers van het dag- en avondprogramma wordt aangeraden om te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Op het eiland is geen gelegenheid om auto’s te parkeren; de parkeergarages in de binnenstad (oa. Kelfkensbos) zijn beschikbaar en op loopafstand.

Lees meer...
 
Paas Ochtendwandeling met Paasontbijt
zondag 20 maart 2016 20:06

Zie leesmeer...... klik hier

 


Lees meer...
 
<< Start < Vorige 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Volgende > Einde >>

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL