Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Nieuwe tassen voor seniorenteam SC Millingen Zat 2
vrijdag 21 oktober 2016 20:17

Millingen a/d Rijn - Zaterdagmiddag 14 oktober kregen de spelers van het seniorenteam ZAT2 van SC Millingen nieuwe sporttassen van de bedrijven Wifimedia en HEOS by Denonuit Eindhoven. Millingenaar Max Berns, accountmanager HEOS by Denon, handelsmerk van D&M Europe, reikte de sporttassen uit. Helaas kon Rik Zwanikken van Wifimedia niet aanwezig zijn. Wifimedia is Nederlands eerste winkel voor streaming media en netwerkopslag. Via de webshop is vrijwel het gehele assortiment verkrijgbaar. Wifimedia vindt u in Arnhem aan de Vossenstraat 3.
De jongens van SC Millingen ZAT2 bedanken Wifimedia en HEOS by Denon voor de sponsoring..!  Bestuur SC Millingen. Foto's: Hans Driessen.


 
Ook in Kekerdom nu een Wats-App buurtpreventie
vrijdag 21 oktober 2016 19:16

Beheerders Whats-App Foto:Peter Hendriks

Kekerdom – Vrijdagmorgen 21 oktober heeft burgemeester Mark Slinkman samen met mevrouw Gaby Haukens van Vitaal boven aan de Botsestraat  het 2e Wats-App preventiebord onthult. Kekerdom is hiermee het tweede dorp in de gemeente Berg en Dal waar buurtpreventie van de grond komt, eerder was dit op14 oktober in De Horst al het geval.

Doel van Whats-App buurtpreventie bord Kekerdom…..

Foto’s: WilGipman

Lees meer...
 
Primeur VR-app Liberation Route in Bevrijdingsmuseum
donderdag 20 oktober 2016 21:11

Groesbeek - De strijd om Arnhem, de voorbereidingen op Operatie Veritable bij Groesbeek en het menselijk leed bij het oversteken van de Waal bij Nijmegen. Vanaf nu kan iedereen via Virtual Reality kennismaken met de laatste fase van de Tweede Wereldoorlog in Gelderland. Daartoe is een gratis app gelanceerd van de Liberation Route Europe. De eerste museumopstelling van deze app is nu geplaatst in het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek. Belangstellenden kunnen hier plaatsnemen in een stoel en de app bekijken met speciale brillen.De app kan worden gedownload voor Android en iOS-toestellen. Mensen die de Liberation Route in VR willen beleven, kunnen naar diverse VVV-kantoren in Gelderland. Daar ligt een box klaar, die kan worden omgebouwd tot Virtual Reality-bril. De gebruiker kan hierin zijn smartphone stoppen, de app downloaden en de herinneringsroute in het ‘Normandië van het Noorden’ vervolgens zelf ervaren....

Lees meer...
 
Nieuw in Millingen Boksen voor Dames
donderdag 20 oktober 2016 19:53

Klik

Millingen a/d Rijn - Naast bokstraining voor de Jeugd, elke vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur, is er nu ook elke vrijdagavond van 18.30 tot 19.15 uur in het clubgebouw van SC Millingen / Odio op Sportpark De Hove in Millingen boksen voor dames. In een veilig lesklimaat wordt er onder vakkundige leiding gevarieerde inspannende training gegeven. In de boksruimte staan de nodige materialen en wordt u begeleid door 2 ervaren professionele instructeurs.

Alle vrouwen kunnen meedoen en er wordt geoefend op een bokszak.
Boksen is een veelzijdige uitdagende sport, waarmee je je zelfvertrouwen vergroot, een goede conditie opbouwt, fysiek conditioneel en mentaal sterker wordt en jezelf kunt verdedigen. Inspanning en ontspanning op een gezonde manier..!
U kunt gebruik maken van een kleedkamer en douches.

Kom eens langs om kennis te maken.! U bent van harte welkom om een proefles te volgen. Aanmelden voor een gratis proefles kan bij Stichting De Hove (Alexander), 0481-431566 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Stichting De Hove en de boksinstructeurs wensen u veel plezier en boksvreugde.!  Foto’s: © Hans Driessen.


 
In de rij voor de griepprik
woensdag 19 oktober 2016 21:17

Ooij – Vandaag was het weer de jaarlijkse griepvaccinatie-dag voor patiënten van de huisartsengroep Milbergen voor mensen die tot de zogenaamde risicogroep behoren. Een van de prikposten was o.a. in dorpshuis “De Sprong”.

Foto: © Bert Roodbeen.


 

 

 
Ongeval op N325 bij Beek
maandag 17 oktober 2016 17:54

Beek – Aan het begin van de middag is er een zwaar ongeval geweest op de nieuwe rijksweg (325) ter hoogte van de voetgangers tunnel, daar is een man onder een bestelbus gekomen en zwaar gewond geraakt en spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De trauma helikopter kwam ook ter plaatse.

De chauffeur van de bestelbus kwam met de schrik vrij, zijn bus raakte beschadigd aan de zijkant. Waarom de man daar liep is onbekend, daar er geen trottoirs en oversteekplaats is. Foto: © Joop Verstraten


 

 
Feestelijke (her)opening fietspad spoorkuil Groesbeek
zaterdag 15 oktober 2016 19:49

Groesbeek - Zaterdag 15 oktober werd door de lokale PvdA-fractie in samenwerking met de Duitse SPD het fietspad door de spoorkuil feestelijk (her) opent. De opening vond plaats op ter hoogte van de speelweide (kruispunt ds. j.a.Vischerlaan, schietbaan). Alle aanwezigen kunnen dan per fiets, step of rolstoel gebruik maken van het schitterende fietspad. Er werd gefietst tot het eindpunt aan de Biesseltsebaan, om vervolgens om te draaien en dan zonder obstakels naar het stationsrestaurant van Kranenburg te rijden. Hier werd de  PVDA fractie bijgepraat over het doortrekken van het fietspad naar Kleve door de SPD.

Vrijdagmiddag 7 oktober laat was het fietspad langs het spoor al definitief opengesteld. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

 
<< Start < Vorige 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Volgende > Einde >>

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...