Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Mees Bach PUPIL van de Week:© Hans Driessen
dinsdag 26 april 2016 16:59

Milllingen a/d Rijn - Zondagmiddag 24 april werd op Sportpark De Hove voorafgaand aan de thuiswedstrijd  van SC Millingen 1 tegen Victoria’25 uit Afferden, uitslag 5 – 1.  MEES BACH, 6 jaar de PUPIL van de Week, Mees is de jongste zoon van Wilbert en Desiree Bach uit Millingen en broertje van Senn Bach (8) van de F 1. Mees is keeper of middenvelder bij het pupillenteam F 5.  
Zijn favoriete speler is Lionel Messi, sterspeler van Barcelona, ook zijn favoriete club.
Het team van Mees, de F 5, was Team van de Week en kozen unaniem Twan Arnts als Man of the Match. JAC  SC Millingen Foto’s: © Hans Driessen / Bert RoodbeenFoto’s:© Hans Driessen / Bert Roodbeen.

 
Lintjesregen in Nijmegen
Geschreven door Red   
dinsdag 26 april 2016 13:31

Op diverse locaties heeft Burgemeester Bruls vandaag ter gelegenheid van Koningsdag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de volgende Nijmegenaren...

zie  lees meer

Lees meer...
 
Elf Koninklijke onderscheidingen in gemeente Berg en Dal
dinsdag 26 april 2016 11:04

Vanmorgen heeft Burgemeester Slinkman in de raadszaal van het gemeentehuis in Groesbeek 10 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt.In totaal waren er elf decorandi, één decorandus, de heer Peters uit Groesbeek kon vanwege zijn vakantie niet aanwezig zijn en wordt op zijn vakantieadres op de hoogte gebracht van zijn benoeming. Alle gedecoreerde hebben zich op uiteenlopende terreinen verdienstelijk gemaakt en op vele manieren ingezet voor onze samenleving. Hieronder volgt een greep uit hun verdiensten...                                                                                 Foto's: © Bert Roodbeen

Lees meer...
 
Sneeuwval dinsdagmorgen 26 april 2016 om 06.30 uur
dinsdag 26 april 2016 06:15
Sneeuwval dinsdagmorgen 26 april 2016 om 06.30 uur © Bert Roodbeen

 
Schoolkinderen leggen bloemen bij oorlogsmonumenten
maandag 25 april 2016 21:40

Millingen a/d Rijn/ Groesbeek – Kinderen van twee scholen in de gemeente legden afgelopen donderdag 21 april samen met burgemeester Slinkman bloemen bij oorlogsmonumenten in Millingen a/d Rijn en Groesbeek. Zij deden dit voor de Nationale Dodenherdenking. Kinderen van groep zeven van de Martinusschool in Millingen a/d Rijn legden een bloemstuk bij het oorlogsmonument aan de Heerbaan in Millingen a/d Rijn. Kinderen van de Werkenrode School legden een krans bij het monument op de Canadese Oorlogsbegraafplaats in Groesbeek. De herdenkingen van de kinderen waren dit jaar eerder dan gewoonlijk door de meivakantie.Foto: (c) Peter Hendriks


 
SC Millingen - Victoria ’25 5 -1
maandag 25 april 2016 17:21

Millingen a/d Rijn - Het scorebord was van slag en de thuisploeg paste zich in de 1e helft moeiteloos aan. Een goed gegroepeerd Victoria speelde een prima eerste 45 minuten. Millingen daarentegen was gevaarlijker: Joris Weeren stuitte op Victoria keeper Thijssen en Niels Wingels schoot rakelings naast. De derde keer was het wel raak. De gebroeders Arnts brachten het leder bij Dirk Spann die hem eenvoudig binnen wist te werken: 1-0. In korte tijd was na de thee de spanning verdwenen. Binnen 3 minuten stond het 3-0. Dirk Spann rondde een voorzet van Twan Arnts af waarna Arnts zelf de 3-0 voor zijn rekening nam. De gasten gaven niet op, Sven Basten lanceerde spits Boy de Swart die in twee instanties zijn 9e seizoentreffer scoorde: 3-1. Millingen herstelde de marge binnen een mum van tijd. Twan Arnts was verantwoordelijk voor de 4-1. De eindstand werd 5-1: aan de basis stond Frenk Huisman die de bal bij Maarten Smits bracht. Met diens assistent maakte Twan Arnts zijn derde van de dag.Tekst: Hein van de Wal. Foto’s: © Hans Driessen

.

 
Blaaskapel de Fraps vieren 45 jarig bestaan met een concert
zondag 24 april 2016 21:49

Leuth –  Blaaskapel ‘’De Fraps’’ vierde zondagmiddag 24 april in Restaurant “De Rosmolen het 45 jarig jubileum met een concert voor genodigden en belangstellenden, zij  gingen onder leiding van dirigent Jaap van Herwaarden muzikaal  "Terug in de tijd" naar hun eerste LP met een Ode aan de mannen van toen”

In 1968 werd de Blaaskapel "De Fraps" in Leuth door Henk Neijenhuisen opgericht. Sinds 45 jaar brengen "De Fraps" sfeervolle Bohemische en Mahrische nummers ten gehore in het Nederlandse en Duitse grensgebied!

Zie foto’s: Wil Gipman.


 
<< Start < Vorige 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Volgende > Einde >>

Flits

Zondag 28 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now Theo Gosselink te gast. Theo is oprichter van de Scootie Angels. Het is een clubje van scootmobiel rijders. Regelmatig rijden zij gezamenlijk mooie routes in de omgeving. De gezelligheid staat voorop, dus wordt er af en toe onderweg een terrasje gepakt. Maar onderweg ondervindt men regelmatig obstakels b.v door slecht onderhoud van paden en trottoirs.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting